projectes arquitectonics

Projectes Arquitectònics

Investiguem sobre els orígens i difusió de l’arquitectura moderna i l’estudi d’aquells principis i projectes que mantenen una clara vigència en el món contemporani.

Signifiquem aquells entorns en els quals l’arquitectura moderna aconsegueix un significatiu desenvolupament pràctic en tots els àmbits, des de l’habitatge unifamiliar i col·lectiva i els edificis i espais públics al problema de la ciutat com a estructura complexa.

Estudiem l’hàbitat com a entorn en el qual es desenvolupen les formes de vida actuals, des de l’esfera domèstica al context urbà i la natura, per a animar idees, més que per donar solucions, des del punt de vista de l’arquitectura.

Elevem l’arquitectura en els següents escenaris: educatiu, professional, mediambiental, històric i social, aportant projectes d’investigació i col·laboració internacional.

Millorem i sistematitzem els processos de rehabilitació i restauració arquitectònics, integrant de manera transversal i unint tots aquells agents i disciplines que hi són presents habitualment.

Desenvolupem mètodes i procediments específics adreçats a l’adaptació i millora de l’edificació existent en el seu conjunt i més concretament als edificis patrimonials i conjunts urbans, mitjançant la integració d’Universitat, Empresa i societat.

M’INTERESSA

Omple i envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu

*Els camps amb asterisc són obligatoris