SERVEIS

A l’Oficina Local de Transferència de la Tecnologia de Castelldefels promovem el creixement de les empreses a través de la innovació.

Amb ON Innovem facilitem el contacte entre empreses, agents d’innovació i universitat i contribuim a que projectes d’innovació tinguin una aplicació real i siguin un impuls pel territori.

SOLUCIONS INNOVADORES
A On Innovem pots buscar entre més de 150 solucions amb aplicacions reals en 33 sectors diferents. Troba allò que et pot ajudar en el teu projecte.
ENLLACEM EMPRESES
Si tens una idea però no trobes qui la faci realitat. Si tens un repte però no saps per on començar. Aquí posem en contacte innovadors i empreses.
CASTELLDEFELS LAB
Testeja i valida els teus prototips. O fes realitat propostes d'innovació liderades per equips d'investigació. Forma part de Castelldefels Lab.
ON OPORTUNITATS
Troba la teva oportunitat amb nosaltres. Busca entre les ofertes i demandes proposades per altres empreses o agents d'innovació com tu.
FINANÇAMENT
T'oferim suport en la cerca de finançament. T'informem d'ajuts i subvencions dels quals et pots beneficiar.
FORMACIÓ
No et quedis enrere, forma't i aplica la innovació als treus projectes.
TALENT
Titulats de grau, de màster o doctorats, estudiants en pràctiques. Posem en contacte el talent amb les empreses.
INFRAESTRUCTURES
Instal·la la teva empresa a Castelldefels. T'ajudem a trobar l'espai idoni per treballar o per celebrar un esdeveniment.