eetac

Estudiants universitaris de Telecomunicacions i Aeroespacial

Sistemes de Telecomunicació: generació, transmissió, recepció i processament de senyals elèctrics, acústics i òptics, i el tractament de la informació que hi està associada; sistemes de ràdio, fixos o mòbils, terrestres o per satèl·lit, o de comunicacions òptiques.

Telemàtica: xarxes telemàtiques, protocols i els diferents serveis i aplicacions (telefonia, web, correu electrònic, compartició de fitxers, jocs en xarxa, comerç electrònic, etc.) amb els mecanismes de seguretat i qualitat necessaris.

Telecomunicacions Aplicades i Gestió d’Enginyeria: Smart Cities, Internet de coses, comunicacions mòbils, xarxes de sensors, comunicacions òptiques en el núvol, gestió de xarxes, processament massiu de dades (Big Data) i processament de senyals, xarxes i ràdio definides per programari (SDR i SDN) , objectes intel·ligents, seguretat de xarxa, models de negoci i gestió en el sector TIC.

Sistemes Aeroespacials: infraestructures aeroportuàries i d’aeronavegació, sistemes de transport aeri, gestió del trànsit aeri i projectes aeroespacials.

Aplicacions i Tecnologia de Sistemes Aeris no Tripulats: aplicacions dels vehicles aeris no tripulats (UAVs) o drons, incloent aspectes tècnics com plataformes i instruments, i aspectes econòmics i legals, com regulacions i oportunitats comercials.

Ciència i Tecnologia Aeroespacial: tècniques, principis, mètodes i processos d’ús corrent en els àmbits de l’aeronàutica i l’aeroespacial.

 

 

M’INTERESSA

Omple i envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu

*Els camps amb asterisc són obligatoris