optica

Sensors, Instrumentació i Sistemes

Desenvolupem recerca i aplicacions tecnològiques en el camp de l’Enginyeria Òptica i la Fotònica, mitjançant experts  multidisciplinars en els camps de l’Òptica, Mecànica, Electrònica i Software.

Desenvolupem noves aplicacions no invasives que permeten crear noves eines de diagnòstic, teràpies o tècniques quirúrgiques en el camp de la imatge 3D d’alta resolució, l’oftalmologia o la nova instrumentació tècnica.

Dissenyem solucions per a la visió en zones allunyades de l’espectre visible, càmeres d’alta resolució o alt rang dinàmic en el món de la indústria o pantalles (plafons d’informació en les autopistes, telèfons mòbils…) que combinen funcionalitat amb un consum energètic reduït.

Apliquem tecnologies òptiques com el làser per garantir la qualitat dels productes fabricats o per reduir costos durant els processos de manufactura, millorant el procés de tall o soldadura i fabricant components mecànics a escala micromètrica.

Desenvolupem dispositius òptics en la conducció de tot tipus de vehicles, sensors de pol·lució i contaminants, el control de la qualitat d’aliments, la biometria o la vigilància de fronteres.

 

M’INTERESSA

Omple i envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu

*Els camps amb asterisc són obligatoris