william-daigneault-632683-unsplash

Representació Arquitectònica

Analitzem l’evolució de l’expressió del projecte d’arquitectura, centrant l’anàlisi en les relacions que caben establir entre el llenguatge gràfic i el projecte d’arquitectura, tant al llarg de la seva evolució històrica com en el moment actual.

Modelem i Simulem visualment l’Arquitectura, detallant el mode en que els conceptes fonamentals propis del àrea d’expressió gràfica arquitectònica poden enriquir-se o modificar-se a partir de l’evolució tecnològica recent.

Desenvolupem anàlisis i estudis sobre valoracions urbanes i immobiliàries, així com planificacions territorials, aplicant les TIC en les etapes d’investigació.

Incorporem les polítiques de gestió de la ciutat i territori i sostenibilitat urbana en les estrategies globals arquitectòniques.

Cataloguem el patrimoni arquitectònic construït, estudiant el seu estil artístic, així com la modelització, durabilitat, manteniment i qualitat total l’edificació.

Integrem l’arquitectura bioclimàtica, analitzant els requisits de confort interior i urbà, amb els sistemes d’energies renovables i la morfologia urbana.

M’INTERESSA

Omple i envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu

*Els camps amb asterisc són obligatoris