materials

Materials i Enginyeria Metal·lúrgica

Desenvolupem recerca en l’àmbit dels Aliatges Lleugers i en els Tractaments de Superfície i Recobriments.

Optimitzem els processos de conformació en estat semi-sòlid (SSM) i obtenim recobriments resistents al desgast i a la corrosió, comptant amb una planta pilot pròpia d’obtenció de Recobriments per projecció tèrmica d’alta velocitat (HVOF).

Treballem amb nous productes polimèrics i de complexitat creixent, adreçats a noves aplicacions i tecnologies. Aquests nous materials poden satisfer exigents requeriments tècnics en sectors com els dels transports, aeroespacial, envasos i embalatges, elèctric i electrònic, i d’altres.

Dissenyem les funcionalitats de nous biomaterials per a la regeneració i/o la reparació funcional de teixits i òrgans, centrant l’activitat en els biomaterials per a Regeneració Òssia, materials Metàl·lics Avançats i Funcionalització per a Aplicacions Dentals, Ortopèdiques i Cardiovasculars, i el Plasma per a Aplicacions Biomèdiques.

Elaborem la ciència per al manteniment de la d’integritat estructural en condicions de servei dels materials en l’enginyeria, el comportament mecànic de ceràmiques avançades i compostes, aliatges metàl·lics processats així com els processos de degradació superficial.

Caracteritzem el comportament de les deformacions plàstiques en calent, per aconseguir materials metàl·lics amb grandàries de gra nanomètriques.

 

M’INTERESSA

Omple i envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu

*Els camps amb asterisc són obligatoris