juskteez-vu-3824-unsplash

Física

Utilitzem el coneixement i la metodologia científica per saber fer servir amb garantia de seguretat i èxit les tecnologies de la fissió i la fusió de l’energia nuclear i de la radiació ionitzant. Desenvolupem la recerca avançada en el camp de les tecnologies nuclears i la física que la recolza, especialment en la termohidràulica, la seguretat, tecnologia de fusió i mesurament de dades nuclears.

Abordem problemes complexos en biomedicina i biofísica aplicant mètodes computacionals.

Investiguem les propietats físiques dels materials, incloent tot tipus de respostes i de comportaments. Caracterizem nano-materials, tant les seves superfícies, compostos i les seves respostes.

Realitzem simulacions numèriques i teoria de sistemes dinàmics aplicada a la mecànica de fluids en àrees com les Inestabilitats i Bifurcacions en Dinàmica de Fluids i Morfodinàmica Costanera.

Apliquem la recerca en el camp de la Física de Materials Dielèctrics des del punt de vista de les seves propietats elèctriques.

Estudiem la naturalesa, els efectes i, en la mesura del possible, les aplicacions tecnològiques dels fenòmens no lineals en els camps de la fotònica, els sistemes complexos i la biofísica.

Creem procediments o tècniques de control de risc radiològic en entorns industrials i sanitaris, optimitzant sistemes de mesura de les radiacions ionitzants.

Investiguem l’àmplia gamma d’àrees d’Astronomia i Astrofísica, principalment en les estructures i evolucions estel·lars.

Determinem l’estabilitat relativa en les diferents fases dels compostos purs i les seves barreges. Estudiem el procés de producció i el desenvolupament microestructural de materials meta-estables i nanocristal·lins.

M’INTERESSA

Omple i envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu

*Els camps amb asterisc són obligatoris