estadística

Estadística i Investigació Operativa

Realitzem estudis en mètodes estadístics aplicats a la indústria, els serveis i a altres àrees del coneixement científic, en base a: Sis sigma, Disseny d’experiments, Flow shop scheduling, Big data, Kansei engineering, Disseny emocional, Control de processos, Estadística industrial, Anàlisi de dades Bayesiana, Mètodes no paramètrics, Evidence based management, Gestió de qualitat.

Optimitzem la modelització de problemes matemàtics i l’aplicació de tècniques adients a problemes d’enginyeria, logística i data science.

Promovem la investigació conjunta en Bioestadística i Bioinformàtica tant en aplicacions com en el desenvolupament de noves metodologies.

Investiguem l’anàlisi, disseny, implementació i aplicació de tècniques d’Intel.ligència Artificial, Data Science, metodologies de suport a la gestió, control o modelització de sistemes i/o dominis reals de gran complexitat; amb experiència en diferents dominis d’aplicació.

Modelem els sistemes de processat de la informació, com ara la modelització conceptual, la qualitat de les dades, la intel·ligència del negoci, la mineria de dades o l’enginyeria de serveis.

 

M’INTERESSA

Omple i envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu

*Els camps amb asterisc són obligatoris