network

Enginyeria Telemàtica

Enfoquem l’activitat en els Serveis Telemàtics; al Disseny i Avaluació de Xarxes i Serveis de Banda Ampla; a les Comunicacions sense fils i a la Gestió, Polítiques de Preus i Serveis en Xarxes de Nova Generació.

Dissenyem i avaluem xarxes i serveis de Banda Ampla, optimitzant la gestió dels seus recursos i garantint la qualitat dels serveis oferts. Adaptem les necessitats dels usuaris amb les dels operadors de xarxa, integrant les SDN (Xarxes definides per software) i ICN (Xarxes centrades en Informació).

Investiguem la localització de terminals connectats a xarxes de comunicacions sense fils i la combinació de fonts autònomes de localització amb les dades de la xarxa. Estudiem l’aplicació del coneixement de la localització dels terminals a la planificació de la xarxa, caracterització de tràfic i mobilitat i gestió dels recursos de xarxes mòbils.

Creem, despleguem i gestionem serveis d’informació, incloent les polítiques i determinació de preus de serveis; la gestió distribuïda de serveis, xarxes i recursos de suport; la sensibilitat al context i la seva utilització en el serveis públics; la gestió basada en polítiques i altres tecnologies que facilitin els sistemes de comunicacions autònoms.

Incorporem la Qualitat de Server (QoS) i serveis de seguretat com l’autenticació, privadesa, protecció del copyright en continguts multimèdia, seguretat en comunicacions sense fils i seguretat en comunicacions de grup.

 

M’INTERESSA

Omple i envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu

*Els camps amb asterisc són obligatoris