imgix-391813-unsplash

Computadors i Sistemes Operatius

Els experts poden tractar temàtiques com ara microarquitectura de processadors, compiladors, models de programació, sistemes operatius, xarxes mòbils i sense fils, xarxes ATM, gestió de grans volums de dades, data mining, gestió de continguts multimèdia.

Incrementem el rendiment i fiabilitat dels processadors, treballant en microarquitectura i compiladors dels processadors futurs. Investiguem tècniques que millorin l’eficiència dels sistemes de computació d’altes prestacions.

Desenvolupem recerca en l’entorn de les xarxes, els serveis i les aplicacions de banda ampla: captura i anàlisi de tràfic, modelització, control de congestió, commutació i protocols d’encaminament; tant per a xarxes IP/MPLS com per a xarxes òptiques.

Investiguem en temes com: Xarxes de computadors amb suport a la mobilitat. Xarxes ad-hoc i de sensors. Disseny d’equips de xarxa. Avaluació del rendiment. Protocols d’Internet. Protocols, mecanismes i especificacions de seguretat. Protocols i aplicacions distribuïdes. Sistemes distribuïts descentralitzats i de gran escala. Aplicacions educatives i col•laboratives.

Treballem en la gestió i accés a grans volums de dades, la qualitat de la informació i l’exploració de la informació, millorant el rendiment a les bases de dades relacionals, les bases de dades de grafs, les operacions de neteja i fusió de dades i, en general, a qualsevol operació relativa a grans volums de dades.

Estandarditzem la producció, gestió i distribució de continguts multimèdia de forma segura, incloent el comerç electrònic de serveis i productes multimèdia i els seus models de negoci; l’ús, la cerca i la interoperabilitat de metadades per a gestionar i emmagatzemar informació sobre els continguts; i tots els aspectes de seguretat, privacitat i gestió digital de drets al llarg del cicle de vida dels continguts.

 

M’INTERESSA

Omple i envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu

*Els camps amb asterisc són obligatoris