caspar-rubin-220711-unsplash

Ciències de la Computació

Investiguem disciplines relacionades amb els fonaments de la informàtica i les seves aplicacions: Algorismes, Programació, Informàtica Gràfica, Intel·ligència Artificial, Teoria de la Computació, Aprenentatge en Màquina, Processament del Llenguatge Natural, etc.

Desenvolupem algorismes paral·lels i seqüencials, xarxes complexes, verificació, combinatoris, estructura de dades, teoria de jocs, algorismes per al disseny VSLI, metaheurístiques i altres algoritmes aproximats per afrontar problemes d’optimització combinatòria, teoria de gràfics i verificació lògica.

Investiguem en la programació gràfica, modelatge sòlid i aplicacions desenvolupades sobre aquestes tecnologies, creant sistemes interactius basats en ordinador on l’usuari interactua a través d’una interfície gràfica.

Actuem en els àmbits dels processos d’anàlisi i desambiguació (morfologia, sintaxi, semàntica), llenguatge natural automàtic i aprenentatge, traducció i resums automàtics, extracció d’informació, representació del coneixement, adquisició de construccions lexico-semàntiques.

Analitzem l’aplicació de diverses tècniques d’Intel·ligència Artificial per donar suport a l’operació o anàlisi del comportament dels sistemes o dominis complexos dels camps sanitari, mèdic, en processos i sistemes ambientals, i en el sector industrial i empresarial.

Treballem en la mineria de dades, l’aprenentatge automàtic, l’anàlisi de dades i la lingüística matemàtica. Abordem problemes amb principis matemàtics sòlids, utilitzant eines i tècniques de modelatge a partir d’algoritmes, complexitat computacional, teoria d’autòmats, lògica, matemàtiques discretes, estadístiques i sistemes dinàmics.

Desenvolupem Xarxes neuronals supervisades i no supervisades, Sistemes difusos, Algorismes genètics i estratègies evolutives, Màquines vectorials de suport, Selecció i extracció de funcions, Reconeixements de patrons, i la Visió per ordinador.

Generem la ciència que hi ha al darrera de la realitat virtual, la interacció immersiva i la modelització, la visualització de la informació n-dimensional complexa i els sistemes avançats d’interacció gràfica 3D per aconseguir sistemes eficients i utilitzables.

 

M’INTERESSA

Omple i envia’ns el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu

*Els camps amb asterisc són obligatoris